PATU-vedenpehmennysaine

PATU-vedenpehmennysaine

Kotimainen patentoitu pinta-aktiivinen aine

PATU Vedenpehmennysaine on uudentyyppinen veden pintajännityksen poistamiseen kehitetty orgaanisten pinta-aktiivisten aineiden seos, joka perustuu Professional Fain Cleaner Products teknologiaan ja patentoituun Fain erikoistensidiseokseen. Tuote ei sisällä natriumsuoloja, saippuoita, liottimia eikä alkoholeja. Sen ydinosa on biologisesti helposti hajoava (OECD 301E/1992), ihoa ärsyttämätön (AISE/1999) sekä silmiä/limakalvoja ärsyttämätön (OECD 405/2006)

PATU Vedenpehmennysaineen ansiosta sammutusveden pintajännitys alenee merkittävästi, jolloin vesi tunkeutuu tehokkaasti syvälle palavaan materiaaliin.

PATU Vedenpehmennysaineen käyttö on taloudellista, sillä sen ansiosta säästyy huomattava määrä sammutus- tai kasteluvettä. Veden säästö voi olla jopa 60 % kohteesta, materiaaleista ja tekniikasta riippuen. Tuotteen käyttö säästää aikaa ja energiaa sekä vähentää merkittävästi valumien syntymistä.

PATU Vedenpehmennysaine on täysin veteen liukeneva. Se on helposti ja nopeasti hajoava, EU:n ympäristönormit täyttävä ekologinen tuote. Koska tuotteessa ei ole lainkaan saippuaa, se liukenee ja hajoaa ongelmattomasti myös kylmissä olosuhteissa. PATU Vedenpehmennysaine ei myöskään kerrytä suola- tai kalkkisaippuakerroksia vesistöön, maaperään tai pohjasedimentteihin eikä se vaurioita juuristoa eikä pintakasvillisuutta. Aine helpottaa veden imeytymistä myös vettä hylkiville pinnoille ja maaperään.

KÄYTTÖALUEITA:
PATU Vedenpehmennysaine on tarkoitettu veden pintajännityksen alentamiseen erilaisissa sovellutuksissa ja laitteissa. Tuote soveltuu myös sammutusveden lisäaineeksi sekä huokoisten materiaalien, kuten tuhkan, hiilen, kuonan, maa-ainesten, kasvualustojen ja viheralueiden koneelliseen tai käsin tapahtuvaan kasteluun. Sitä voidaan käyttää myös tulva- ja sadevesien synnyttämien lammikoiden tehokkaampaan imeyttämiseen maaperään.

ANNOSTUS:
Sammutusveteen: n. 1: 500 (0,2 %), esim. 500 l vettä + 1,0 l PATU Vedenpehmennysainetta.
Kasteluun: n. 1:1000 (0,1 %), esim. 1000 l vettä + 1,0 l PATU Vedenpehmennysainetta.

TUOTTEEN pH: neutraali

OMINAISPAINO/TIHEYS: Tiheys n. 1.0

SISÄLTÄÄ:
Anionisia ja ionittomia tensidejä alle 5 %
Säilöntäainetta +
Hajustetta –
Väriainetta –

PAKKAUSKOOT:

– 20 litran kanisteri
– 200 litran tynnyri
– 1000 litran kierrätyskontti

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close