Vaahtoneste FOMTEC ARC 3×6

Vaahtoneste FOMTEC ARC 3×6

Fomtec ARC 3×6 on erittäin tehokas, monikäyttöinen, kalvon muodostava sammutusvaahto (3×6).
Kalvon muodostavalle vaahdolle tyypillistä on se, että vaahto leviää nopeasti palon päälle, minkä ansiosta se on erittäin tehokas hiilivetypalojen torjunnassa. Lisäämällä vaahtoaineeseen erityisiä polymeerejä voidaan varmistaa, että vaahto sammuttaa erittäin tehokkaasti myös polaarisia liuoksia.
Vesivaahtokonsentraatin alhaisen pintajännityksen ansiosta vesipohjainen kalvo, joka on palavaa nestettä raskaampaa, kelluu hiilivetynesteen pinnalla.
Kun kyseessä on polaaristen liuottimien sammutus, polymeerikalvonsa ansiosta vaahtopeitto pystyy sammuttamaan palon tehokkaasti. Se toimii myös sammutettaessa vaahtoa tuhoavia nesteitä, kuten esimerkiksi MTBE:tä.
Fomtec ARC 3×6 -vaahtoa tulee käyttää 3-prosenttisena, makeaan veteen tai meriveteen sekoitettuna seoksena sammutettaessa hiilivetypaloa ja 6-prosenttisena sammutettaessa polaarisia liuottimia.

Kansainväliset hyväksynnät

  • EN 1568 part 3, Class IA on both Fresh water and Sea water
  • EN 1568 part 4, Acetone: Class IC Fresh water and sea water
  • GOST

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close