Tervetuloa Esteri Groupin sisältöjen pariin! Sisältömme on suunniteltu tarjoamaan tietoa paloturvallisuuden ja pelastusalan innovaatioista, alan tuoreita näkemyksiä, jotka viihdyttävät ja valistavat, kouluttavat ja sitouttavat. 

Tutustu näillä sivuilla blogeihin, videoihin ja erilaisiin ladattaviin aineistoihin. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa – ja muista tilata uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla palontorjuntaratkaisujen vauhdikkaassa maailmassa.

Blogit

Hyppää mukaan blogiosioomme ja löydä vinkkejä ja tietoa paloturvallisuusteknologioista, alan trendeistä ja oppeja asiantuntijoiden neuvoista. Blogimme tavoite on inspiroida ja pitää sinut ajan tasalla. Olitpa sitten alan ammattilainen, sivusta seuraaja tai muuten vain intohimoinen pelastusalan puolestapuhuja, koetamme kirjoittaa juuri sinulle kiinnostavasti alan tapahtumista. 

Tervetuloa Esteri Groupin uudistuneille kotisivuille

Kansainvälisen ja englanninkielisen version julkaisimme jo aiemmin keväällä, mutta nyt kokonaisuus löytyy myös suomeksi. Samalla olemme uudistaneet visuaalisen identiteettimme, jossa entistä vahvemmin ilmenee kunnioitus sekä perinteitä kohtaan että halumme katsoa vahvasti tulevaan.

Kotisivujen uudistus ei ole vain kosmeettinen muutos. Olemme laajentaneet sisältöjämme ja erityisesti tuotteisiin liittyviä tietoja, joita aiemmin ei ollut saatavissa kuin tietyillä kielillä. Tuotteita on paljon, ja siksikin tuotetieto alati päivittyy ja kehittyy. 

Pääviestimme on, että olemme palvelemassa pelastusalaa ja sen monipuolisia tarpeita tietotaidollamme – sitä olemme tarjonneet yrityksen perustamisesta, vuodesta 1968 alkaen. 

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia, kotimaisia palokalusto- ja palonsammutusvälineitä aina ajoneuvoihin asennettavista palovesipumpuista paloletkuihin. 

Varusteet ja varaosat kattavat monipuolisesti kaikkea mahdollista, armatuureista ja venttiileistä vaahtoihin ja liittimiin. Omien tuotteidemme lisäksi meillä on edustuksessa alan parhaita ratkaisutuotteita, kuten Holmatro, Flir ja Fomtec. 

Uusi ilme

Esteri Groupin uudistettu logo on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Sieltä löytyy elementtejä yrityksen historiasta, kuten klassinen ja monille entuudestaan tuttu liekkisymboli. Punainen väri palautuu ydinosaamiseemme, paloturvallisuuteen. Punaisen sävyä on myös ehostettu symboloimaan energiaa ja intohimoa kehittämiämme tuotteita kohtaan.  

Uuden logon ja visuaalisen ilmeen evoluutio sinisestä punaiseen on paluu juurille ja kunnianosoitus perustajamme pioneerihengelle.

Perinteiden ja innovaatioiden fuusio

Esteri Groupin uudistunut verkkosivusto on tarkoitettu palvelemaan. Samalla kun se toimii portaalina tuotteillemme ja palveluillemme, se tarjoaa päivittyvää tuotetietoa ja sisältöjä esimerkiksi alan tapahtumista ja messuilta. Sivuilla kerromme myös arvoistamme, tavoistamme toimia ja tulevaisuuden visioistamme, historiaa unohtamatta. Yrityksen historia on todiste Veikko Nummelan visionäärisistä alkuajoista aina laajentumiseen kansainväliseksi toimijaksi. 

Yhteistyö tunnettujen yritysten kanssa tuo laajoja mahdollisuuksia asiakkaillemme, mikä korostaa sitoutumistamme varustaa pelastajat parhailla mahdollisilla työkaluilla.

Tutustu tuotteisiimme ja sisältöömme

Uudistunut verkkosivustomme on suunniteltu teitä varten. Tutustu tarjontaamme ja sukella paloturvallisuuslaitteiden ja -ratkaisujen valikoimaamme. Löydät tuotteita palopumpuista edistyneisiin vesitykkeihin: jokainen tuotesivu sisältää yksityiskohtaisia ja päivittyviä tietoja. Tuotteiden lisätiedot, hyödyt ja käyttökohteet auttavat sinua löytämään tarvittavat ratkaisut. Ja aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Tuotteiden lisäksi sivusto tarjoaa sisältöä. Löydät valikoiman blogeja, videoita ja ladattavia materiaaleja. Sisältöjen kautta tarjoamme näkemyksiä viimeisimmistä trendeistä, uutisia ja terveisiä kotimaasta ja maailmalta, välähdyksiä uusimmista teknologioista ja tietoa parhaista käytännöistä paloturvallisuuden ja pelastustoiminnan alalta.

Tervetuloa mukaan!

Verkkosivuston uudistus ja brändin tuoreutus merkitsevät uutta aikakautta Esteri Groupille: jatkamme perintömme vaalimista samalla kun kohtaamme tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Tutustu uusiin kotisivuihimme ja löydä uusia ideoita innovatiivisista ratkaisuistamme, tehdään yhdessä maailmasta turvallisempi paikka.Ota yhteyttä ja anna palautetta, siitä olisimme enemmän kuin kiitollisia. Liity myös yleiseen keskusteluun ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Siellä koetamme rennosti, mutta asiallisesti kertoa viimeisimmistä uutisista ja käänteistä, sekä tietenkin kertoa tuotteistamme seikkaperäisesti ja oivaltavasti.

Please, enter your email address to recieve the download link for the file.

Thank you! Your download link will be sent to your email shortly. Please remember to check your spam folder if you don't see the message in your inbox.
Close